Menú
Aitor Cuéllar Jiménez

Aitor Cuéllar Jiménez

Llicenciat en Dret per la Universitat de Girona (2.007). Màster en Dret Penal i Ciències Penals per la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra (2.009). Especialista en Compliance Officers:  Diseny, Implementació y Gestió del MPD y Estratègia de defensa Preventiva de la empresa per la Universitat Internacional de Catalunya (2.016).

Realització de multitud de cursos d’especialització i assistència a Congressos principalment en l’àmbit penal: violència domèstica, dret penal del menor, execució penal i toxicomanies, medicina legal-forense, reforma del codi penal, Congrés Penal de Lleida, el nou sistema de valoració dels danys corporals en accidents de trànsit entre d’altres. Professor Associat de la Universitat de Girona (UDG) impartint l’assignatura introducció a l’estudi del dret.

Durant un primer període de la seva etapa professional ha format part d’un bufet internacional com advocat mercantilista, havent-se especialitzat posteriorment en Dret Penal i essent soci fundador d’un bufet de Girona en el que ha estat el responsable del departament Penal durant set anys.

Daniel Ceballos Uclés

Daniel Ceballos Uclés

Llicenciat en Dret per la Universitat de Girona.

Realització de multitud de cursos d’especialització vinculats a l’àmbit civil i mercantil, amb l’objectiu de poder oferir al client, ja sigui empresa o particular, un servei integral i de professionalitat.

Donada la interrelació de l’àmbit civil i mercantil amb altres branques del Dret, col·labora amb d’altres professionals de reconeguda reputació per completar l’assessorament d’excel·lència que es persegueix.

Durant més de 7 anys ha format part d’un bufet de Girona com advocat multidisciplinar, havent-se especialitzat en la intervenció i representació de particulars i empreses en l’àmbit civil i mercantil.

Sònia Serra Martí

Sònia Serra Martí

Llicenciada en Dret per la Universitat de Girona, amb premi al millor expedient acadèmic, titulada en màster de Dret Laboral i Seguretat Social pel Centro de Estudios Financieros (CEF). Professora Associada a la Universitat de Girona (UdG) havent impartit, entre d’altres,  les matèries de Pràctica Jurídica, Dret Eclesiàstic i Dret Social Comunitari.

Realització de multitud de cursos d’especialització vinculats al món Laboral i de Seguretat Social, tals com: Curs de Comptabilitat Especialitzada i Anàlisis d’Estats Financers, Blanqueig de Capitals, Successió Empresarial, Protecció de Dades, etc.. Ha estat ponent en diferents jornades de Dret Laboral, entre d’altres, en matèria de control empresarial a les persones treballadores a través de videovigilància,  també ha participat activament en diferents jornades de Dret Processal Laboral, prova electrònica, competència deslleial i noves fórmules en matèria de pràctiques retributives.

En quant a la seva activitat professional com advocada, durant més de nou anys ha format part d’un bufet internacional com advocada laboralista, essent especialista en casos de treballadors desplaçats i aspectes internacionals de la relació laboral. Així mateix, també s’ha format en matèria de Prevenció de Riscos Laborals, havent estat coordinadora d’un Grup de Prevenció de Riscos Laborals d’una associació d’empresaris gironina. Actualment és assessora laboral de vàries associacions patronals i Administracions Públiques.

“Presencia de ánimo y valor en la adversidad, valen para conquistar el éxito más que un ejército”

John Dryden